Ny direkterute fra Stavanger til København

Norwegian lanserer ny direkterute mellom Stavanger og København. Ruten får fire ukentlige avganger på mandager, torsdager, fredager og søndager.
 

Dette blir Norwegians tredje direkterute fra Norge til København; Norwegian flyr allerede direkte til den danske hovedstaden fra Oslo og Bergen. Denne nye ruten kommer i tillegg til ruten til Billund som Norwegian åpner senere i år, samt kapasitetsøkningen til London Gatwick, Alicante og Split.

«Det er veldig gledelig å se at Norwegian satser videre på Stavanger Lufthavn Sola. Med mer kapasitet til København vil både feriereisende og næringsliv få flere valgmuligheter, og ikke minst er dette en flott mulighet for regionen for å kunne tiltrekke seg flere turister. Det danske markedet er viktig for reiselivet i regionen, men den nye ruten gir også muligheter for innkommende turister fra hele rutenettet Norwegian har i København.»  sier Thomas Bergeland, Flyruteutvikler i Greater Stavanger

Rutetidene vil være SVG CPH 13:25 - 14:45  og  CPH SVG 15:25 - 16:45.

Billetter ligger allerede ute for salg, og første flyvning er i mars.

Du kan kjøpe billetter her.

 

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Når du bruker vår nettside, sier du deg enig i vår bruk av disse.
OK Les mer