Lær å vokse av de beste

Vil du og din bedrift lære av de aller beste om hvordan dere kan skape vekst? Nå får du muligheten til å være med på tre intense dager sammen med den internasjonalt anerkjente Bill Aulet fra Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship.

MIT Entrepreneurship School er en unik mulighet for grundere, entreprenører og andre som sitter inne med en ide. Gjennom et intensivt tredagers program vil du jobbe med din egen case, og få en kickstart på forretningsidéen din.

Dato: 18-20 mai 2020
Sted: Vitensenteret, Thormøhlensgate 51, Bergen

Kurset tilrettelegges av Bill Aulet, administrerende direktør for Martin Trust Center for MIT Entreprenørskap. Professor Bill Aulet er hjernen bak metoden "Diciplined Entrepreneurship", og blir sett på som en av verdens beste forelesere innen feltet.

Formålet er å styrke deltakernes gründerkompetanse og potensial. Etter kurset vil du bli utstyrt med en velprøvd, systematisk og konkret tilnærming for å utvide virksomheten til nye høyder.

Programmet fasiliteres i samarbeid mellom GCE Ocean Technology og VIS.

I forkant av programmet vil det være et webinar med Bill Aulet fra Boston, 13. mai 16.00-19.00, på VIS i Bergen. Webinaret er obligatorisk.


Om Bill Aulet, MIT

Bill Aulet er administrerende direktør for Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship School og professor i praksis ved MIT Sloan School of Management. Han har endret måten entreprenørskap blir forstått, undervist og praktisert over hele verden. Bill er en prisbelønnet pedagog og forfatter. Han Hans nåværende arbeid er et resultat av hans 25 år vellykkede forretningskarriere først hos IBM og deretter som en tre-gangs serieentreprenør.

 

For mer informasjon, og påmelding, klikk her

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Når du bruker vår nettside, sier du deg enig i vår bruk av disse.
OK Les mer