Regional deltakelse på verdens største industrimesse

I begynnelsen av april besøkte Greater Stavanger Hannover-messen hvor digitalisering, industri 4.0, innovasjon, robotikk og mobilitet var sentrale tema. 
 

Hannover Messe er verdens største messe for industriell teknologi og tiltrekker seg 215 000 deltakere og 6500 utstillere fra 75 land. Det er estimert at i løpet av messen ble det knyttet 6.5 millioner nye kontakter.

Greater Stavanger arrangerte reisen til Hannover i samarbeid med Rogaland fylkeskommune og Haugaland Vekst. Regionen var godt representert med stand på den norske paviljongen og hadde flere selskaper med på laget. 

-Vi hadde mange, gode samtaler med utstillere som så på Norge som et mulig fremtidig marked, sier Trond Medhus, prosjektleder for Invest in Stavanger Region. – Vi hadde særlig fokus på mobilitet og hydrogenproduksjon, og traff mange interessante selskaper, forskningsmiljø og gründerbedrifter.

Messen gir et bilde av fremtidens industri hvor de store aktørene som Siemens, Microsoft, Nokia, Amazon, Intel, Bosch, ABB, Huawai er til stede sammen med små nisjebedrifter og R&D-miljøer.

-Neste år vil vi ha med enda flere bedrifter fra Rogaland. Dette er plassen for å skaffe nye kontakter, utforske trender og møte leverandører og kunder, sier Medhus. 

 

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Når du bruker vår nettside, sier du deg enig i vår bruk av disse.
OK Les mer