Regional delegasjon på Smart City Expo World Congress

18-21 november arrangerte Greater Stavanger en delegasjonsreise til Barcelona og Smart City Expo World Congress hvor årets tema var byer bygget på drømmer. 

Smart City Expo World Congress er dedikert til smartby løsninger som skal bidra til å utvikle byer og kollektivisere urban innovasjon. Arrangementet tiltrakk seg over 1000 utstillere og mer enn 24000 besøkende fra hele verden. 
Greater Stavanger representerte i samarbeid med Stavanger kommune, Rogaland fylkeskommune, Sandnes kommune, UiS og Nordic Edge regionen på en felles stand, som igjen var en del av den store nordiske paviljongen på messen. Her ble det knyttet flere kontakter mellom næringslivet og kommunene, samtidig som Nordic Edge Expo ble godt profilert.  


61 deltakere fra kommuner og private aktører i Stavangerregionen deltok på delegasjonsreisen, med mål om å tilegne seg ny kunnskap og knytte kontakter. Greater Stavanger arrangerte et eget faglig program bestående av guidet tur på messeområdet samt utflukt til Cisco sitt innovasjonssenter i Barcelona. Det ble også arrangert et eget sosialt opplegg for å fremme nettverksbygging på tvers av delegasjonen.


 

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Når du bruker vår nettside, sier du deg enig i vår bruk av disse.
OK Les mer