Nye direkteruter fra Sola

«Norge ble plutselig litt mindre med Widerøes to nye direkteruter fra Stavanger til Bodø og Evenes. I tiden fremover blir det veldig viktig å jobbe for å bevare et attraktivt rutetilbud for næringslivet og tilreisende til regionen. Derfor er ruteutvikling et av Greater Stavangers satsningsområder.

Nå når sommerferien snart står for døren og Norgesferie ser ut til å bli det beste alternativet, er det en gledelig nyhet at Widerøe benytter ledig kapasitet til å fly på to nye direkteruter fra Stavanger Lufthavn Sola. Både Bodø og Evenes får 3 ukentlige avganger i hver retning og tidsbesparelsen blir stor med å fly direkte. Flytiden til Bodø blir 1 time og 55 minutter, mens Evenes nås på 2 timer og 20 minutter.

Dette er veldig gledelige nyheter i en så tung periode vi er i nå» sier Thomas Bergeland, prosjektleder for ruteutvikling i Greater Stavanger. «Med så enorme kutt vi opplever i flybransjen nå, hvor det nesten ikke går fly, så er det gledelig å se at man ser lys i tunnelen og tenker nytt. På disse rutene ser vi nok turister i begge retninger som vil utforske mer av hjemlandet, men dette er også ruter som næringslivet har etterspurt. Vi håper på stor suksess». Bergeland understreker at Widerøe følger råd om smitteveiledning fra FHI og det vil derfor være et ledig sete på siden av deg. Reiser du med et familiemedlem du bor sammen med, kan du derimot sitte ved siden av vedkommende.

Les mer hos Widerø

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Når du bruker vår nettside, sier du deg enig i vår bruk av disse.
OK Les mer