Ny konferanse om samarbeid mellom olje og medisin

Velkommen til aller første utgave av konferansen PUMPS & PIPES NORWAY 2018 den 17.-18. oktober 2018 på Sola Strand Hotel. Denne nye konferansen er en arena hvor fagfolk fra industrien og helsesektoren kan dele kunnskap og utfordringer for å skape innovasjon og ikke minst nye forretningsmuligheter. Temaet for konferansen er "IGNITING TECHNOLOGY TRANSFERS".

Norway Pumps & Pipes bygger på en spennende og kreativ idé om å se sammenhengene mellom den hjertepumpen alle mennesker trenger for å leve, og den teknologien oljeindustrien anvender for å få olje og gass opp fra havbunnen gjennom pumpesystemer, rør og prosessanlegg.

Partnerne bak initiativet er Stavanger universitetssjukehus (SUS), International Research Institute of Stavanger (IRIS), Universitetet i Stavanger (UiS) og det multikommunale næringsutviklingsselskapet Greater Stavanger. Prosjektet er støttet av Helse- og omsorgsdepartementet, og selve konferansen er støttet av petroleumsbedriftenes arbeidsgiver- og interesseorganisasjon, Norsk olje og gass.

Konferansen bærer tittelen Igniting Technology Transfers og har som formål å være en møteplass hvor helsesektoren og petroleumssektoren kan dele kunnskap, utfordringer og metoder for å drive innovasjon og verdiskaping.

Konferansen har et meget spennende program og blir ledet av Nashater Solheim.

Her er programmet for konferansen.

Se også konferansens hjemmeside

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Når du bruker vår nettside, sier du deg enig i vår bruk av disse.
OK Les mer