Ny flyrute til London

Flyselskapet Wizz Air har i dag annonsert ny rute til London Luton (LTN) fra Stavanger lufthavn Sola. Oppstart av ruten er i midten av september 2019. Flyruten har fire ukentlige avganger: mandag, onsdag, fredag og søndag. 

London er den største utlandsdestinasjonen fra Stavanger lufthavn, med en kombinasjon av fritidsturisme, forretningsreiser og venner/familie-trafikk. Noe over halvparten av trafikken er norske statsborgere, mens britiske statsborgere utgjør de fleste av de utenlandske statsborgerne som reiser mellom Stavanger og London. 

Det er veldig gledelig at Wizzair fortsetter å satse på Stavanger ved å åpne sin sjette direkterute herifra. Det viser at flyselskapet ser på Stavanger-regionen som veldig attraktiv å fly til og at markedet er i vekst, sier Thomas Bergeland, prosjektleder for flyruteutvikling i Greater Stavanger.
 
Lufthavnen London Luton er lokalisert like nord for London, og det finnes både tog og buss inn til London sentrum. Tog fra London Luton Parkway ankommer St Pancras International station, Farringdon og Blackfriars i London sentrum. Det går også buss opptil fire ganger i timen til London sentrum fra London Luton. London Luton er base for flere lavprisflyselskaper i London-området, herunder Wizz Air.


Billetter ligger for salg på https://wizzair.com

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Når du bruker vår nettside, sier du deg enig i vår bruk av disse.
OK Les mer