Ny direkterute til Manchester

SAS etablerer ny helårsrute til Manchester fra Stavanger lufthavn. Ruten vil operere to ganger i uken, mandag og fredag, og flys med Boeing 737. Oppstart for den nye ruten er 8 november.

«Det er gledelig å se at SAS satser videre i Stavanger-regionen, spesielt med en helårsrute. Etter flere år med nedgang vokser nå passasjertrafikken på Sola, og det er et gledelig tegn på at regionen er friskmeldt. Den nye flyruten er nok i første omgang beregnet på fotballinteresserte rogalendinger som skal til England for å heie på favorittlaget sitt, men erfaringer viser at flere direkteruter også genererer ny trafikk. Dette er en rute også næringslivet kan bruke, i tillegg ser vi et økende antall turister og arbeidsinnvandrere fra Storbritannia, som kan glede seg over økt kapasitet mellom disse to byene.» sier prosjektleder for flyruteutvikling i Greater Stavanger, Thomas Bergeland.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Når du bruker vår nettside, sier du deg enig i vår bruk av disse.
OK Les mer