Ny direkterute til Edinburgh

Den nye helårsruten tar deg direkte til den skotske hovedstaden fire ganger i uken med oppstart mai neste år. 

Det skotske flyselskapet LoganAir står bak det nye flyrutetilbudet som har avganger mandag, onsdag, fredag og søndag. 

-Det er fantastisk å se LoganAir styrke det viktige markedet mellom Norge og Skottland, som inkluderer flyselskapets første rute til Stavanger. For de norske regionene er godt flyrutetilbud ekstremt viktig for handel og næringsliv, sier Jasper Spruit, Avinors visepresident for trafikkutvikling.

Avinor har i år opplevd stor økning av reisende briter til regionen – først og fremst som følge av økt aktivitet i oljebransjen.  Greater Stavanger har også trappet opp arbeidet med å utvide rutetilbudet ved Sola.

-Optimismen er tilbake i regionen, og det er kjekt å se at nye flyselskaper vil satse her. Denne ruten er attraktiv både for næringsliv og reiseliv på begge sider av Nordsjøen. Ruten er også aktuell for de som ønsker å besøke Glasgow som ligger kun 6 mil unna. I tillegg gir den nye forbindelsen lettvint overgang til blant annet Shetland og Norwich. For å styrke næringslivet og samtidig være en attraktiv region, jobber vi videre for å styrke rutetilbudet på Sola, sier Thomas Bergeland, prosjektleder for flyruteutvikling i Greater Stavanger.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Når du bruker vår nettside, sier du deg enig i vår bruk av disse.
OK Les mer