Greater Stavanger på Slush 2019

Greater Stavanger i sammarbeid med Kulturkompaniet, samlet lokale aktører for å delta på Slush2019 i Helsinki 21-22 november.

Slush er verdens største startuparrangement med 25000 deltakere, og samler startup-selskaper og investorer fra hele verden. 

"Det å reise en hel gruppe fra samme region gir en fin mulighet for å knytte relasjoner mellom ulike miljøer. Denne møteplassen gir oss viktig innsikt i hva man trenger for å lykkes internasjonalt i et veldig krevende marked. Vi markedsfører vår region og får tilført viktig inspirasjon i jobben videre med å attrahere kapital, talenter og arbeidsplasser"  Sier Trond Medhus, Mulighetsutvikler i Greater Stavanger.


Slush er et studentdrevet, non-profit oppstartssamfunn, og en teknisk bevegelse som er preget av sin unike energi og entusiasme. Det er en blanding av festival og konferanse hvor hovedformålet er å legge til rette for gründer- og investormøter. Slush er ikke en bedrift, men et samfunn med mennesker som elsker det de gjør og som ønsker å bygge et verdensomspennende gründersamfunn.

Slush organiserer mer enn 75 arrangementer for over 40.000 deltagere i Tokyo, Shanghai, Singapore og Helsinki.
Fra Stavangerregionen deltok bla. Skape, Ungt Entreprenørskap, Plataa Venture, ONS, Innovation Dock, Scan one og Agrosense. 


Målet er å få enda flere deltakere fra Stavangerregionen med i delegasjonen neste år.  

Har du lyst til å delta på Slush 2020?  Da kan du ta kontakt med Trond Medhus. 

 


 

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Når du bruker vår nettside, sier du deg enig i vår bruk av disse.
OK Les mer