Hvorfor jobbe i Stavangerregionen?

Stavangerregionen er landets tredje største region med seksten kommuner sørvest i Norge. Vi er et felles arbeid, bolig- og servicemarked med 360 000 innbyggere.

I følge FNs levekårsundersøkelse er Norge verdens beste land å bo i. Når vårt område flere ganger er kåret til Norges beste region, betyr vel det at vi befinner oss i verdens beste region?
 
Regionen er stolt av å tilby en livsstil som gjør at du ønsker å bli værende. Stavanger har Norges største matfestival, Gladmat, og to av Norges fem Michelin restauranter er lokalisert i Stavanger. Naturen i og omkring Stavangerregionen gir mulighet for et aktivt friluftsliv året rundt. Det er kort vei til sjø, fjell, jaktområder og skimuligheter. Prekestolen og Kjerag kan besøkes med en dagstur.
 
Det bor over 180 nasjonaliteter i Stavanger og internasjonale selskaper tiltrekker seg mennesker fra hele verden.
 
Med 50 daglige ankomster fra inn- og utland til Stavanger Lufthavn Sola, er Stavangerregionen lett å nå. De mest sentrale europeiske storbyer nås på 1-3 timer.

Finne jobb

Hvis du ikke allerede har jobb i Norge, finner du best informasjon på Arbeids- og velferdsforvaltninga (NAV).

Les mer

Viktig å vite

Viktig informasjon om kvalifikasjoner og muligheter.

Les mer
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Når du bruker vår nettside, sier du deg enig i vår bruk av disse.
OK Les mer