Smartkommune - Heldagssamling 2019

Smartkommune er et samarbeidsprosjekt mellom 14 kommuner i Stavangerregionen, innen arealplan, byggesak, geodata og utbyggingsavtaler. Samarbeidet startet i 2005, og er en del av Greater Stavanger sitt arbeid med tilrettelegging for næringsvirksomhet.

Kommunene i Stavangerregionen ønsker å gi tjenester av høy kvalitet til næringsliv og innbyggere. For utbyggere som gjennomfører prosjekter i flere kommuner så handler dette blant annet om å møte felles rutiner, krav og skjemaer uavhengig av hvilken kommune de gjennomfører prosjekter i. For innbyggere handler det blant annet om å kunne levere søknader og følge søknadsprosesser på en enkel og effektiv måte.

Smartkommune sin heldagssamling har etablert seg som en viktig møteplass for fagfolk innenfor plan, byggesak og geodata.

Nå når Smartkommune er etablert som et fagnettverk innenfor DigiRogaland vil årets heldagssamling være en møteplass for denne type fagfolk i hele Rogaland.

Programmet blir publisert etter sommerferien.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Når du bruker vår nettside, sier du deg enig i vår bruk av disse.
OK Les mer